Filtreaza rezultate

Aparat penis

Conținutul

  VICE Staff De exemplu, dacă aș fi întrebat dacă sunt mulțumit de mărimea penisului meu, aș zice da. Pe de altă parte, dacă aș fi întrebat dacă mi-aș dori câțiva centimetri în plus, n-aș zice nu.

  aparat penis excitare penis umed

  Așadar, concluzia ar fi că oricine ar reuși să inventeze o aparat penis sigură, eficientă și accesibilă de mărire a penisului s-ar îmbogăți peste noapte. Se pare că tehnologia asta a fost deja inventată.

  aparat penis provoacă o erecție rapidă

  E vorba de un simplu dispozitiv de tracțiune penilă compus dintr-un ham de plastic care se atașează pe capul penisului și un altul care stă la baza acestuia. Cele două vergele de metal care conectează aceste hamuri pot fi lungite, treptat, aparat penis utilizatorul care dorește să-și întindă penisul. Eficacitatea acestui dispozitiv de a lungi penisurile a fost confirmată de mai multe studii, iar Amazon îți vinde așa ceva la 24,99 de dolari.

  aparat penis dacă erecția nu este de înaltă calitate

  Bineînțeles, există o multitudine de variante, cu prețuri de la 75 la trei sute de dolari. Dar se pare că nimeni n-a ajuns, totuși, miliardar din vânzarea acestor produse. Mi se pare ciudat, pentru că a miliarde de oameni vor un penis mai mare decât media în viața lor și b drăciile astea lungesc penisul peste medie în doar câteva luni.

  aparat penis arici penis la gard

  Așa susține știința. Aceasta e singura metodă non-chirurgicală care s-a dovedit că poate lungi penisul.

  aparat penis norme de grosime a penisului

  Utilizatorii unui studiu publicat în revista British Association of Urological Surgeons a descoperit că, în medie, persoanele care au folosit un dispozitiv de tracțiune penilă patru ore pe zi timp de șase luni și-au lungit penisul cu 1,7 centimetri. E adevărar că un penis flasc mai lung are o utilitate limitată, dar, în studii lungimea penisului flas întins e folosită de obicei pentru aproximarea lungimii penisului în erecție — probabil pentru că aparat penis greu să menții o erecție pe care s-o poată măsura urologul tău.

  Alte studii pe aparat penis de lungire a penisului au avut rezultate identice.

  aparat penis ce trebuie făcut dacă erecția este afectată

  Poate că aparat penis centimetri nu e mult, dar pentru un tip cu o lungime medie a erecția durează puțin de 14,2 centimetri înseamnă o creștere de 12 procente.