Penisurile se micșorează odată cu vârsta

Arată penisurile. Top citite acum

Conținutul

  fără erecție la 39 de ani

  În stare flasca, arată penisurile dimensiunea medie este de 9. Noile masuratori ar trebui sa-i linisteasca si sa-i asigure pe multi barbati ca au dimensiunea penisului in limite normale, au declarat cercetatorii britanici, care au adunat date de la studii în care participantilor le-a fost masurat pensiul de catre un profesionist. Apoi, cercetatorii au folosit datele pentru arată penisurile concepe un grafic pe care medicii il pot folosi la barbatii pe care ii consiliaza, care sufera de anxietate legata de dimensiunea pensisului.

  motive pentru agravarea erecției

  În cazuri rare, barbatii pot fi diagnosticati cu tulburare de corp dysmorphic preocupare obsesiva despre defecte fizice imaginare sau reale - o conditie psihologica care poate duce la un comportament obsesiv si anti-social, depresie arată penisurile chiar sinucidere. Participantii la studiu au arată penisurile barbati in varsta de de ani ale caror penisuri au fost masurate în cadrul a 20 de studii efectuate în Europa, Asia, Africa si Statele Arată penisurile ale Americii.

  Cercetatorii nu au identificat o corelatie convingatoare intre dimensiunea piciorul unui barbat si lungimea penisului si au recunoscut ca rezultatele lor ar putea fi influentate de posibilitatea ca barbatii care s-au oferit voluntari sa fie mai increzatori in marimea penisului lor decat populatia generala.

  prima dată vede penisul