Inele pentru Penis, Dispozitive pentru Mărire și Întindere

Decora penisurile, Specificaţiile Bentiță Penis

Conținutul

  care muschi sunt responsabili de erectie

  Sambata, 05 Octombrieora Un lant de restaurante chinezesti le propune clientilor sa le decora penisurile partile intime ale anumitor animale cum ar fi calul, magarul sau capra. Cu acest tip de meniu inedit, restaurantul se adreseaza credintei populatiei asiatice ca partile intime ale animalelor au virtuti afrodiziatice.

  In plus, "sunt bune pentru sanatate", afirma Xiao Shan, bucatarul-sef care le preparat intr-un restaurant din Beijing, potrivit MSN Specialitatea bucatarului este tocanita de falus, propusa la un pret decora penisurile de dolari.

  erecția la bărbați și încălcarea acesteia

  Este o tocana pe baza de penis si testicule de magar, capra, caine, taur si cerb, o adevarata experienta culinara. Organele taiate frumos sunt aranjate pe un pat de salata verde si puse intr-un vas din sticla.

  lipicios și transparent de la penis

  Cine nu e convins de bunatatea lor, poate degusta si parti de berbec, iac, sarpe, foca. Barbatul care mananca penisuri si testicule de animale devine mai puternic si isi imbunatateste performantele sexulale", sustine Li Yanhi, patronul lantului de restaurante Guolizhuang.

  Se estimeaza ca felurile inedite de mancare vor fi foarte cautate decora penisurile catre oameni de afaceri si oficiali.

  vrea și nu vine erecția