Meniu cont utilizator

Erecție similară,

Conținutul

  Anatomie[ modificare modificare sursă ] Cele două corpora cavernosa și corpus spongiosum cunoscute și sub numele de corpus cavernos uretrae în textele mai vechi și în diagrama alăturată sunt trei țesuturi erectile erecție similară de-a lungul lungimii penisuluicare se umplu cu sânge în timpul erecției penisului.

  erecție similară un bărbat cu două penisuri

  Cele două corpora cavernosa se întind de-a lungul axului penisului, de la oasele pubiene până la capul penisului, unde se alătură. Aceste formațiuni sunt formate dintr-un țesut asemănător unui burete care conține trabecule, spații neregulate pline de sânge căptușite de endoteliu și separate erecție similară septa de țesut conjunctiv.

  Articol principal: Erecție. În unele circumstanțe, eliberarea de oxid nitric precedă relaxarea mușchilor din corpul cavernos și corpul spongios, într-un proces similar cu excitația feminină.

  erecție similară pe marginea penisului

  Corpul spongios se umple de sânge, din arterele de pe lungimea penisului. O parte din sânge intră în corpul spongios; restul se angajează în corpii cavernoși, care se extind până la 90, utilizând sângele implicat într-o erecție, crescând atât în lungime cât și în diametru.

  erecție similară erecția permanentă este dăunătoare

  Funcția corpului spongios este de a preveni compresia uretrei în timpul erecției. Sângele poate părăsi țesutul erectil doar printr-un sistem de drenare a venelor din jurul peretelui exterior al corpului cavernos. Țesutul spongios în expansiune presează împotriva unui țesut dens din jur tunica albuginea care constrânge aceste vene, împiedicând ieșirea sângelui.

  erecție similară penis în germană

  Ca urmare, penisul devine rigid.