Categorii populare

Penisul întunecat. Este o aluniță pe penisul meu?

În general, organele genitale, dar și familie pentru penis, sunt mai întunecate decât restul corpului.

mărirea penisului este cea mai eficientă dimensiunile exacte ale penisului

Potrivit dermatologilor, această diferență de colorare este legată de hormonii sexuali produși în momentul pubertății. Culoarea pielii, aspectul său bronzat, depinde de prezența unei proteine: penisul întunecat, produsă de celulele pielii numite melanocite.

penisul tipurile și dimensiunile sale opțiuni penis

În organism, nivelurile de hormoni sexuali, și anume testosteronul pentru bărbați și estrogenul pentru femei, controlează activitatea melanocitelor. Astfel, într-un articol din Daily Mail Online, doi dermatologi din New York, Lindsey Bordone și Cameron Rokhsar, explică faptul că hormonii acționează asupra culorii organelor genitale.

M-a luat de gât cu penisul

De ce are penisul o culoare diferită. Buzele genitale ale femeii își schimbă și ele penisul întunecat În perioada pubertății, crește nivelul hormonilor sexuali.

continuarea erecției de ce penisul devine sensibil

Consecință: pielea penisului la bărbați și buzele genitale la femei devine mai întunecată. Același fenomen apare la nivelul areolelor, la bărbați ca la femei. Și pe măsură ce îmbătrânesc, hormonii au efect și areolele se întunecă.

durere în tot penisul mijloace sigure pentru a îmbunătăți erecția

Este foarte similar pentru băieți. O altă manifestare a acestui fenomen: în timpul sarcinii, nivelul hormonilor se schimbă și pigmentarea pielii poate crește în anumite locuri penisul întunecat corpului, cum ar fi linia dintre ombilic și pubis și areole… În sfârșit, in ceea ce priveste parul, hormonii au, de asemenea, o influență mare, deoarece capetele blonde ale copiilor tind să devină din ce în ce mai inchise la culoare în timp.

Veale și echipa sa au descoperit că anxietatea legată de penis era mai mare la homosexualibisexuali și vârstnici. Există o teorie care spune că rușinea legată de penis printre homosexuali și bisexuali se datorează faptul că au mai multe oportunități de a-și compara părțile corporaleîn timp ce la vârstnici, acea anxietate ar putea avea legătură cu faptul că… Penisurile penisul întunecat micșorează odată cu trecerea timpului Se prea poate ca, odată cu înaintarea în vârstă, penisul și testiculele să devină relativ mai mici. Putem să dăm vina pe acumularea de țesut adipos în artere, care reduce circulația sanguină către penis.