Vibra Lotus Penis Mov - Vibrator Realist

Vibrarea penisului, Cum se folosește prezervativul vibrat

Conținutul

  Acest design revoluționar brevetat vă permite să vă personalizați vibrarea penisului cu vibrarea penisului tub extensibil vibrarea penisului se blochează pe loc la exact lungimea dorită.

  Pompa vibrantă Extender Pro are o tehnologie IST progresivă, cu o aspirație intermitentă incredibil de realistă. Pentru a oferi viață senzații de muls pentru cea mai bună treabă din viața ta!

  nu mă așteptam la un penis atât de mare cât de mari sunt penisurile la bărbați

  Pentru o experiență de masturbare și mai puternică în minte, bucurați-vă de vibrații complet automatizate, împreună cu aspirația puternică. Pur și simplu apăsați butoanele de pe motorul reîncărcabil pentru 3 moduri de aspirație și 5 modele de vibrații tachinante care călătoresc până la nivelul penisului.

  Tubul transparent este conceput pentru o prindere fermă și vibrarea penisului permite să vizualizați acțiunea.

  Vibrarea penisului cunoscuta sub numele de Yohimbina este un stravechi stimulent popular, mai ales din pricina efectului sau asupra trupului uman ca afrodiziac. In medicina traditionala africana, extractele de Yohimbe au fost folosite pentru marirea capacitatii sexuale masculine si a intensitatii placerii erotice resimtita de femeie. Yohimbine a devenit celebra din timpul in care a fost descoperita in secolul trecut de catre soldatii colonisti, care au luat cu asalt sotiile localnicilor. Ei au adus substanta in Europa, plasand-o discret in lumea aristocratica.

  Gigașa de plăcere TPR din cauciuc termoplastic extensibil ajută la crearea unei etanșări strânse, în timp ce plăcutele interne plăcute se năpustesc ușor pe arborele tău. Bucurați-vă de plăcere maximă cu o aspirație intermitentă realistă, care vă mulge automat axul și se simte la fel ca o adevărată experiență sexuală orală. Înconjoară-ți penisul cu 3 moduri de stimulare a aspirației vidului care te trage în mod plăcut până la extaz!

  moale în timpul erecției cum să ajute o erecție

  Lungimea tubului de repaus 20 cm. Lungimea tubului extinsă 26 cm.

  • Cunoscute si sub numele de inele de constrictie, aceste accesorii senzuale sunt o piesa excelenta pentru incepatori dar si pentru persoanele experimentate in domeniul jucariilor sexuale.
  • Penis de cămilă
  • Festivalul penisului de fier

  Reîncărcare USB. Sunt gata cand esti si tu! Reîncărcabil ușor și convenabil, cu cablu de încărcare inclus, oferind ore de plăcere. Nu există recenzii până acum.

  Produse similare.

  preparate pe bază de plante pentru erecție erecție târzie