9 statistici surprinzatoare despre sex

Virginitatea penisului

Conținutul

  Snap Mohammed Abad fotografie via Barcroft TV La începutul acestui an, am avut o știre foarte importantă: un bărbat cu un penis bionic revoluționar urma să-și piardă virginitatea.

  erecția a început să dispară ce să facă

  Mohammed Abad, un paznic în vârstă de 44 de ani din Edinburgh, și-a pierdut funcționalitatea penisului în copilărie, după ce a fost lovit de o mașină.

  După patru decenii în care a trăit cu un tub de carne inutil, a reușit să se opereze în și să-l înlocuiască cu o proteză penială în valoare de 70 de lire, pe care o poate pompa cu ajutorul unui buton ascuns într-unul dintre testicule.

  a doua erecție la bărbați

  În luna ianuarie a acestui an, noul organ al lui Mohammed era, în sfârșit, în stare de funcționare. Penisul lui bionic de douăzeci de centimetri conține două tuburi care se umplu cu lichid din stomacul lui, după virginitatea penisului apasă butonul din testicule, iar glandul penisului e făcut din piele care i s-a luat de pe braț.

  A trebuit să-l mențin în erecție timp de două virginitatea penisului, a declarat el la emisiunea This Morning.

  modul în care un om se confruntă cu o lipsă de erecție

  Penisul meu n-a fost nici el irosit, din el mi-a confecționat doctorul scrotul. Penisul îmi funcționează perfect și abia aștept să-mi pierd virginitatea.

  erecție pierdută timp de 29 de ani

  Cred că vă puteți imagina că urăște mașinile din toată inima. Din fericire, mijlocul corpului i-a rămas neafectat de această dată. Candidata politică și câștigătoarea premiului Lucrătoarea sexuală a Anului înVirginitatea penisului Rose, a luat legătura cu el când i-a auzit povestea și s-a oferit să-l ajute să-și piardă virginitatea, adică să facă sex cu el.

  când se sărută erecția fetei

  Virginitatea penisului vrut să mă arunc cu capul înainte și să mă fac de râs. Din păcate, în prima noapte, pompa din testicule n-a funcționat și n-a reușit să-i umfle penisul lui Mohammed.

  Dar în seara următoare, totul a decurs conform planului.

  modul în care sunt făcute penisurile artificiale

  După ce s-a terminat totul, am rămas în pat cu un zâmbet mare pe față. Mi-a zis că nivelul de testosteron e normal, probabil chiar mai bun decât al majorității bărbaților.