Atelier Foto - Artistic Nude - Alessia in Bucharest

Atelier Foto – Artistic Nude – Alessia in Bucharest

Atelier Foto – Artistic Nude este dedicat tuturor fotografilor care vor sa isi diversifice portofoliul, cat sa si primeasca informatii din experienta indrumatorilor in ceea ce priveste fotografia (in special de nud).

Taxa de participare (Smart buy) – 950 Lei. Dupa 15 Februarie, taxa este de 1250 de Lei.
Inscrierile se fac pe e-mail: inscriere@atelierefoto.ro

Atelier Foto – Artistic Nude este structurat in trei parti:

 •  fotografia de nud (parte teoretica si sedinta foto nud indoor)
 • editarea in Camera Raw si Photoshop
 • trucuri utile pentru construirea unui portofoliu

In partea de fotografie, in care ne vom axa pe lumina naturala, vom aprofunda urmatoarele subiecte:

 • -Selectarea locatiei
 • – Utilzarea luminii naturale
 • – Cum sa vezi si cum sa modifici lumina–
 • -Utilizarea modificatorilor de lumina naturala
 • – Workflow cu Modelul in Locatie
 • – Jonglarea cu Highlights si Shadows
 • – Realizarea de fotografii mai bune direct din camera
 • – Ce sa faci si ce sa nu faci cand lucrezi cu modele
 • – Comunicarea cu modelul inaintea si in timpul sedintei foto
 • – Pozitionarea modelului

Atelier Foto Nude

Informatii aditionale:

– Numar limitat de participanti. Atelier Foto – Artistic Nude se va desfasura daca se intruneste numarul de minim patru participanti
– Fiecare participant va avea ocazia sa fotografieze 1:1 cu Modelul
– Imaginile realizate pe parcursul Atelierului Foto – Artistic Nude pot fi folosite pe site-uri de socializare, propriul website si construirea propriului portofoliu. Imaginile nu pot fi folosite in scopuri comerciale.
– Cafeaua o dam noi!

Ce sa aduci la tine?
– Aparat foto DSLR sau Mirorless
– Carduri de memorie de rezerva
– Baterii de rezerva
– Recomandarea noastra este sa va aduceti obiective luminoase. Evident, fiecare este liber sa-si aduca echipamentul foto cu care lucreaza cel mai bine.
– Laptop cu Photoshop instalat pentru partea de editare.
– Optional: pix si carnetel de notite.

Locatia in care se va desfasura Atelier Foto – Artistic Nude va fi comunicata celor care achita costul de participare.

Credit foto imagine cover: Igor Gentili

Termeni si Conditii

Nota catre participanti: va rugam cititi inainte de a achita taxa de participare.

Termenii si Conditiile formeaza o intelegere intre tine si Organizatori. Prin achitarea taxei de participare esti de acord cu Termeni si Conditii! Daca ai intrebari suplimentare, te rugam sa le adresezi intr-un email la contact@atelierefoto.ro

Atelier Foto – Artistic Nude
1. Pentru a beneficia de intreaga experienta a Atelier Foto – Artistic Nude, trebuie sa te asiguri ca ajungi la timp si esti prezent la intreaga sa desfasurare. Daca nu poti participa te rugam sa ne anunti in avans, pe email sau la unul dintre numerele de telefon furnizate.

2. Nu esti indreptatit sa ceri returnarea taxei de participare daca ratezi o parte din Atelier Foto – Artistic Nude din cauza faptului ca ai intarziat sau ai plecat mai devreme.

3. In cazul unui comportament neadecvat, fizic sau verbal, vei fi rugat sa parasesti Atelier Foto – Artistic Nude. Taxa nu se va returna.

4. Organizatorii isi rezerva dreptul sa modifice structura Atelier Foto – Artistic Nude. In acest caz, participantii vor fi anuntati in cel mai scurt timp posibil.

Taxe & Anulari
5. Daca renunti la participarea ta la Atelier Foto – Artistic Nude cu mai mult de doua saptamani inainte de eveniment, ti se va returna 50% din valoarea taxei platite. Dupa aceasta data, taxa nu se va mai returna.

6. In cazul in care nu mai poti participa la Atelier Foto – Artistic Nude din motive de forta majora si ne anunti acest aspect cu minim cinci zile inainte de eveniment, poti beneficia de transferul taxei drept avans pentru un alt Atelier Foto organizat la o data ulterioara.

7. Pentru a participa la Atelier Foto – Artistic Nude trebuie sa achiti taxa de participare inainte de ziua evenimentului.

8. Participantii sunt acceptati in ordinea cronologica a incasarii taxeli platite de acestia. Dupa ce se ocupa numarul maxim de participanti, Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza noi cereri de inscriere.

9. Organizatorii isi rezerva dreptul de a amana sau anula in orice moment Atelier Foto – Artistic Nude (totusi acest lucru nu s-a intamplat niciodata). In cazul putin probabil in care se va anula Atelier Foto – Artistic Nude, Organizatorii vor returna integral taxele de participare, dar nu vor achita compensatii pentru eventuale cheltuieli de transport sau cazare. In cazul in care Atelier Foto – Artistic Nude este amanat la o data la care un participant care a platit deja taxa de inscriere nu poate participa, acestuia i se va returna contravaloarea taxei.

10. Deoarece Atelier Foto – Artistic Nude se desfasoara indoor, vremea de afara nu ne afecteaza.

Utilizarea imaginilor realizate
11. Participantii nu primesc dreptul de a folosi propriile fotografii realizate la Atelier Foto – Artistic Nude in scopuri comerciale. Aceste imagini pot fi folosite doar pentru propriul portofoliu (website, retele de socializare etc).

12. Prin achitarea taxei de participarea iti asumi faptul ca ai luat la cunostinta aceste reguli si ca, in cazul in care incalci dispozitiile de la punctul 11, Organizatorii si Modelul au dreptul sa iti ceara despagubiri conform legii.

13. Participantii nu au dreptul sa inregistreze video nici o parte din Atelier Foto – Artistic Nude fara acordul scris al Organizatorilor. Cei care incerca sa filmeze pe ascuns vor fi rugati sa stearga materialul filmat si sa paraseasca Atelier Foto – Artistic Nude fara a li se returna taxa de participare.

Raspundere
14. Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru siguranta ta sau a echipamentului tau.

15. Te rugam sa fii atent cu propriul echipament si sa nu il asezi/depozitezi in locuri in care poate fi lovit accidental. De asemenea, pentru siguranta ta, Organizatorii isi rezerva dreptul de a te impiedica sa folosesti neadecvat mobilierul sau alte obiecte din locatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *