Clubul Fotografilor Iasi

Clubul Fotografilor Iasi

Clubul Fotografilor Iasi a fost înfiinţat în anul 2008, sub numele „Clubul Fotografilor”. Acesta şi-a început activitatea la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, sub coordonarea lui Dan Mititelu, referent în cadrul acestei instituţii. Pe parcursul anilor, de activităţi s-au mai ocupat Ştefan Abageru şi Cristian Ţibu, iar din anul 2015 până în prezent (februarie 2019) coordonatorul clubului este Constantin Ciofu, jurnalist.

Clubul Fotografilor Iaşi este deschis tuturor pasionaţilor de fotografie

Fără deosebire de vârstă şi pregătire profesională sau artistică, Clubul Fotografilor Iaşi este deschis tuturor pasionaţilor de fotografie. Înscrierile au loc odată la trei luni, iar persoanele interesate să facă parte din club trebuie să prezinte un portofoliu de 30 de fotografii. Membrii săi se obligă să respecte un regulament intern de funcţionare. Întrunirile se desfăşoară la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, bilunar, în prima şi a treia zi de marţi a fiecărei luni.

Până în anul 2015, clubul a organizat în jur de 600 de expoziţii de fotografie, iar între anii 2015-2018 membrii clubului şi alţi invitaţi din ţară au venit în faţa publicului cu 92 de expoziţii. Până în prezent (februarie 2019), Clubul Fotografilor Iaşi a organizat 200 de întrevederi publice şi private dedicate artei fotografice.

Scopul clubului este promovarea artei fotografice în toate formele sale, prin toate metodele şi mijloacele pe care le are la dispoziţie. Pentru realizarea acestui scop, clubul are ca obiective principale: organizarea de manifestări legate de arta fotografică, derularea de proiecte în parteneriat, organizarea unor cursuri de iniţiere în tehnică şi artă fotografică.

Clubul Fotografilor Iasi date de contact:
  • Adresa: B-dul Carol I, Parcul Copou
  • Telefon: 0741798828
  • E-mail: club.fotografilor@gmail.com
  • Site: http://clubulfotografiloriasi.ro

Dacă vrei să faci parte din Clubul Fotografilor Iasi te invităm să îi scrii lui Constantin Ciofu pe adresa de email a clubului și să împărtășeti cu întreaga comunitate a fotografilor din Iași pasiunea ta pentru fotografie și artă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *