Concurs Foto Family Portrait Academy 2019

Concurs Foto Family Portrait Academy 2019

Cei de la Fotografi de familie Romania au pregatit ceva fain pentru toti cei care vor participa la conferinta din 20-22 august 2019 la Cluj: un concurs foto dedicat fotografilor de nou-nascut si de familie! Concursul este destinat doar celor înscriși la Conferința Fotografilor de Familie și Nou Născut – Family Portrait Academy 2019.

 • Perioada de înregistrare: 01 martie 2019 – 30 iunie 2019 (inclusiv)
 • Perioada de jurizare: 01 iulie 2019 – 31 iulie 2019
 • Anunțarea câștigătorilor și premierea va avea loc în data de 21 August 2019, la finalul conferinței. Prezenta obligatorie.

Regulament Concurs Foto Family Portrait Academy 2019 

Înregistrarea în concurs

 • Pentru a vă putea înscrie în concurs trebuie să participați la conferința din 21 August 2019
 • Înscrierea în concurs se face online, doar prin formularul din josul paginii.
 • Puteți participa în concurs cu câte o singură fotografie per categorie.

Reguli generale și cerințe Concurs Foto Family Portrait Academy 2019 

Credem că toți concurenții au șanse egale de a câștiga concursul, astfel avem reguli clare de includere și excludere a fotografiilor în/din concurs.

 • Fotografiile trebuie trimise pe adresa conferinta.fotografi@gmail.com sau prin servicii de transfer (www.wetransfer.com, dropbox, google drive, etc), fără logo, într-o singură trimitere.
 • Fotografiile trebuie să fie trimise în format JPEG/JPG, cu profilul de culoare sRGB, la rezoluția de 70x50cm, 300DPI, iar denumirea fișierelor să fie sub forma: Prenume_Nume_Categorie.jpg (ex. Ioana_Popescu_NouNascut.jpg).
 • Nu se admit înscrisuri pe fotografie.
 • Nu se acceptă fotografii din timpul evenimentelor.
 • Nu se acceptă fotografii înscrise în alte concursuri.
 • Pentru a nu influența juriul, fotografiile înscrise în concurs ar trebui să nu fi fost sau să fie făcute publice, discutate și analizate pe facebook :).
 • Fotografiile în care fotograful nu își aduce contribuția (setup, decor, ținute, posing) trebuie încadrate la categoria familie – lifestyle.
 • Fiecare categorie are 3 câștigători (locul 1, 2 și 3), astfel o să fie doar o fotografie câștigătoare pe fiecare loc.
 • Organizatorul și colaboratorii implicați nu-și asumă nici o responsabilitate pentru orice utilizare abuzivă de către participanți a dreptului de autor.
 • Autorul își asumă responsabilitatea creației proprii a lucrărilor. Acordă suplimentar organizatorului permisiunea de a reproduce gratuit toate sau o parte a fotografiilor înscrise în concurs, doar pentru expoziția din cadrul evenimentului și/sau pentru postarea fotografiilor pe site-ul web sau platformele de socializare, cu menționarea autorului.
 • Nu se accepta imagini în care au fost utilizate componente digitale create de alți fotografi/fotografie de stock (se acceptă compozițiile dacă fotograful face dovada că toate elementele sunt fotografiate de el).
 • Fotograful se asigură că are drept de publicare a imaginilor participante în concurs din partea subiectului/subiecților fotografiați sau a tutorelui legal.

Verificare și jurizare Concurs Foto Family Portrait Academy 2019 

Atât organizatorul cât și concurentul au responsabilități egale.

Verificarea se face în momentul descărcării fotografiei, iar dacă nu respectă regulamentul va fi scoasă din concurs, concurentul fiind anunțat asupra deciziei și motivului de excludere.

Juriul este format din 7 membri, fiecare urmărind următoarele aspecte: posing, lumină, coloristică, compoziție și editare.

Fotografiile care vor fi premiate de către juriu, vor fi printate și prezentate în cadrul ceremoniei de premiere de la finalul Conferinței din 21 august 2019. Acestea vor fi printate cu rama alba, pentru a putea include numele autorului, evenimentul și locul premiat.

Plagiat

Dacă pe parcursul concursului se descoperă că un concurent s-a înregistrat în concurs cu fotografii care nu îi aparțin, acestea vor fi scoase din concurs și concurentul va fi anunțat asupra deciziei.

Premierea

Premierea fotografiilor câștigătoare va avea loc în 21 August 2019, între orele 17:30 – 18:30. Prezența în sală la momentul premierii este obligatorie.

Categorii Concurs Foto Family Portrait Academy 2019 
 1. Nou născut – fotografii realizate în studio
 2. Juniori (+ 2 luni) – fotografii realizate în studio sau fotografii outdoor, stilizate și regizate de către fotograf
 3. Maternitate – fotografii realizate în studio sau fotografii outdoor, stilizate și regizate de către fotograf
 4. Familie – fotografii realizate în studio, outdoor sau altă locație, stilizate și regizate de către fotograf, sau fotografii gen lifestyle

Formularul de înscriere poate fi accesat aici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *