România Fotogenică concurs NIKON

[Concurs] România Fotogenică

Concursul de fotografie România Fotogenică se va desfășura în perioada 1 Februarie-8 Decembrie 2019 și va fi împărțit în 3 etape ce vor avea teme diferite. Perioada de înscriere în fiecare etapă a concursului este de aproximativ 3-4 luni. Galeria cu fotografiile înscrise în concurs în fiecare etapă va fi vizibilă începând cu perioada de înscriere. În cadrul fiecărei etape sunt incluse și teme surpriză ce vor fi anunțate pe parcurs.

La fiecare etapă a concursului, juriul format din Redacția Nikonisti va desemna 1 fotografie câștigatoare. În plus, ai șansa ca la finalul concursului să fii câștigătorul Marelui premiu-aparatul foto mirrorless Nikon Z6 + 24-70 f/4 kit!

 
România este o țara al cărei relief și monumente oferă un număr imens de oportunități de fotografiere. Nu este nevoie de o apologie a locurilor bune de fotografiat în România. Cu toții cunoașteți cel puțin o parte. Pe altele le puteți descoperi în drumețiile prin țara. Și totuși, în ciuda acestor locuri extraordinare aflate la îndemână, România este redată în fotografiile din presa occidentală mai degrabă pentru aspecte negative. Și pe acestea le cunoașteți cu toții. Dar oare nu ar merită să contrabalansăm percepția negativă despre România prin imagini pozitive, care să demonstreze că țara asta are mai mult de oferit decât mizerie și copii ai străzii?

De la această întrebare pornește și proiectul „România fotogenică”. Ceea ce își propun organizatorii acestuia este să evidențieze prin imagini potențialul turistic al României.

Cum participi la concursul România Fotogenică?

  • Îți faci cont pe www.nikonisti.ro
  • Înscrii în galeria concursului ROMÂNIA FOTOGENICĂ, o fotografie pe lună realizată de tine cu un aparat foto digital sau dronă, cu tema: Dimineți în România, și poți câștiga un Nikon COOLPIX P1000.
  • La finalul concursului poți câștiga MARELE PREMIU, UN APARAT FOTO Mirrorless Nikon Z6 + 24-70 Kit.
  • Fotografiile înscrise vor trebui să conțină și datele Exif pentru a fi valide.
  • Urmărește zilnic www.nikonisti.ro deoarece poți participa la concursuri surpriză cu premii surpriză.

România Fotogenică – prima etapă

Prima etapă a concursului se desfasoara în perioada 01.02-05.05.2019. Până pe 5 mai 2019 trebuie să înscrii o imagine cu tema propusa, folosind formularul de aici. Fotografiile pot fi realizate cu orice model de aparat foto digital sau drone. Nu sunt insa admise fotografiile realizate cu telefoane, tablete sau aparate de filmat. Galeria de fotografii inscrise in concurs este vizibila din momentul inceperii concursului.

Pentru prima etapa a concursului, premiul este un Nikon COOLPIX P1000, dar vor fi si teme surpriza cu premii surpriza! Juriul concursului este format din membrii Redactiei Nikonisti care va desemna 1 fotografie castigatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *