Expozitia de fotografie metale Iasi

Expoziţia de fotografie „METALE!”

Marți, 2 aprilie 2019, va avea loc vernisajul Expoziţiei de fotografie „METALE!” (Rockstadt Extreme Fest), o expoziție personală semnată de Claudiu Bîrliba. Vernisajul va avea loc începând cu ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” și este un vernisaj dedicat în special pasionaților de muzică rock și nu numai.

Expoziţiea de fotografie „METALE!” – perspectiva artistului Claudiu Bîrliba

„Dacă vă place muzica rock şi în special tot ce ţine de partea grea a rock-ului, metalul nostru cel iubit, atunci sunteţi bineveniţi la o expoziţie de fotografie cu portrete surprinse, în anul 2018 la unul cele mai tari festivaluri din România şi din Estul Europei: Rockstadt Extreme Fest on the ground of Transylvania sau mai pe scurt Rockstadt Extreme Fest.Rockstadt Extreme Fest este o sărbătoare din România dedicată iubitorilor de metale grele şi mai puţin grele, desfăşurată sub Cetatea Râşnov, aflându-se anul acesta la a şaptea ediţie.
Aşadar, avem invitaţi de seamă în dealul Copoului: Obituary, In Flames, Amorphis, W.A. S. P., Enslaved, Get the Shot, Bucovina, Impure Wilhelmina, Converge, Septicflesh, Powerwolf, Gutalax, Allochiria, Fleshgod Apocalypse, adunaţi în portrete şi stări cum numai la un festival de metal poţi să surprinzi.

Rockul este tainic cu mesaje puternice, cu bucurii, cu prietenii. Toate le aflaţi fără chip, fără idoli, în taină, ascultând şi trăind. Metale!” – a declarat Claudiu Bîrliba.


Pentru cei care nu pot ajunge la vernisajul de pe 2 aprilie, Expoziţia de fotografie „METALE!” poate fi admirată în perioada expozițională luni, 1 aprilie – vineri, 3 mai 2019. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici.

Expoziţie de fotografie „Metale!” (Rockstadt Extreme Fest)

Expoziţie de fotografie „Metale!” (Rockstadt Extreme Fest)

Afiș: Florin Aioanei
Parteneri: Rockstadt Extreme Fest și Clubul Fotografilor Iași

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *