Foto Clubul „Vasile Vénig Lászlo” Carei

Foto Clubul „Vasile Vénig Lászlo” Carei

Foto Clubul „Vasile Vénig Lászlo” din Carei s-a înființat în luna octombrie 2012 sub denumirea Foto Club „Castellum”, ca o necesitate în vederea aprofundării cunoștințelor în arta fotografică și a schimbului de opinii între pasionații de fotografie din municipiul Carei. După trecerea în neființă a regretatului artist fotograf Vasile Vénig Lászlo, membru de onoare al clubului, se ia decizia schimbării denumirii din Foto Club „Castellum” în ”Vasile Vénig Lászlo” Foto Club din Carei, începând cu luna noiembrie 2013.

Clubul este format din pasionați ai artei fotografice cu vârste cuprinse între 16 și 50 de ani. Artiștii fotografi au avut expoziții până în prezent la Carei, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Zalău, Bonțida, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Craiova, București, Orosháza (Ungaria), Matészalka (Ungaria), Budapesta (Ungaria), Veliko Tărnovo (Bulgaria) și au stabilit legături cu cluburi și asociații foto de renume din țară și străinătate.

Începând cu anul 2014, Clubul Foto careian organizează anual Salonul Internațional de Artă Fotografică, eveniment desfășurat sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFRO), iar din anul 2016, sub patronajul Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor Fotografi (FIAP). În cadrul evenimentului sunt selectate și expuse fotografii ale artiștilor fotografi din întreaga lume.

Foto Clubul „Vasile Vénig Lászlo” Carei contact:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *