Cum făceau dinozaurii sex acum 150 de milioane de ani?

Penis dinozaur

Tweet Snap FilmeleJurassic Park ne-au elucidat mai multe lucruri despre dinozauri: se mişcă în turmădar strănută unii pe alţii. O să te mănânce cât îţi faci nevoie, dar, dacă faci gimnastică când te atacă, o să fugă cu cozile între picioare. Dar, în ciuda acestor informaţii incredibile, Spielberg şi paleontologii cu care s-a consultat n-au răspuns la întrebarea care era în penis dinozaur tuturor: Cum arată penisurile de dinozaur?

Oare vom afla răspunsul în filmul Jurassic World al lui Colin Trevorrow? Penis dinozaur că nu. Cei de la Hollywood se bazează pe faptul că filmul e pentru toate vârstele, ca să scoată bani din bilete, aşa că ştromeleagurile de dinozaur probabil n-o să pătrundă-n cinematografe.

Asta înseamnă că, dacă vrem să aflăm informaţii vitale despre genitalele penis dinozaur dinozauri, trebuie să ne îndreptăm spre a doua cea mai bună sursă: ştiinţa.

Am sunat-o pe Dr. Sarah Werningcare face cercetare postdoctorală la Stony Brook University şi este specializată în paleontologie şi biologie evoluţionistă. Ea este expertă în obiceiurile de fornicare ale dinozaurilor, aşa c-am câți cm ar trebui să fie un membru într- o erecție cu ea ca să aflu cât de dotate erau reptilele şi dacă aveau penisuri cu forme ciudate ca răţoii.

În penis dinozaur rând, spune-mi care dinozaur era cel mai dotat? Sarah Werning:Asta rămâne un mister. Problema penis dinozaur că nu există penisuri fosilizate de dinozauri. Sau, cel puţin, n-am găsit noi niciunul. Asta pentru că majoritatea mădularelor din regnul animal nu au o componentă osoasă. E, de obicei, un sistem de umflare cu lichid, care începe flasc şi se întăreşte când se pompează sângele-n el.

Cum făceau sex dinozaurii. Detalii uimitoare

Nu avem niciun motiv să credem că dinozaurii ar fi avut oase acolo. Da, dar fiecare specie avea trăsături diferite. Mă gândesc că ai putea să speculezi pe baza cunoştinţelor din domeniu. În majoritatea speciilor, masculul călăreşte femela. Dar, la dinozauri, mulţi aveau ţepi imenşi pe spate şi alte proturberanţe. E greu să-ţi imaginezi cum călăreşti ceva acoperit în ţepi. Pare foarte dificil şi nepractic.

Caracteristici[ modificare modificare sursă ] Diverse specimene de Tyrannosaurus rex în comparație cu un om Tyrannosaurus rex a fost unul dintre cele mai mari carnivore de uscat ale tuturor timpurilor; cel mai mare specimen complet dar nu cel mai mare specimen descoperitaflat la Muzeul Field de Istorie Naturală sub denumirea FMNH PR și poreclit "Sue" după numele paleontologul Sue Hendrickson, măsoară 12,8 metri lungime [3] [4] și 3,66 metri înălțime la nivelul șoldurilor. Estimările medii pentru adulți au variat considerabil de-a lungul anilor, de la 4,5 tone [7] penis dinozaur la peste 7,2 tone [9] cu cele mai moderne estimări variind între 5,4 și 8 tone. Membrele anterioare erau scurte și se terminau cu câte două gheare, [14] împreună cu un mic metacarpus reprezentând rămășița celei de-a treia gheare. Coada era lungă și masivă, uneori conținând peste patruzeci de vertebre, pentru a echilibra capul masiv și trunchiul și pentru a oferi spațiu pentru mușchii masivi locomotori.

În cazul broaştelor ţestoase, cloaca gaura pe care are loc urinarea, defecarea, dar şi reproducerea s-a mutat cât mai în spate posibil. Nu este la baza coadei, ci chiar pe ea.

Iar la masculi cloaca este şi mai în spate, aproape de vârful penis dinozaur, ca să poată s-o mişte liber. Deci penisul ar trebui să fie destul de mare ca să compenseze pentru poziţia cloacei? Nu, ideea e că masculul îşi bagă coada în carapacea femelei ca să se apropie de cloaca ei. Nu ştim penis dinozaur dinozaurii aveau aşa ceva. Dar sigur trebuia să acomodeze cumva faptul că stegozaurul era acoperit în plăci penis dinozaur.

Majoritatea dinozaurilor nu aveau totuşi proturberanţe pe spate. Deci stegozaurul ar avea cel mai mare penis?

Am întrebat un paleontolog care dinozaur avea penisul cel mai mare

Ar trebui să speculez mult mai mult ca să ajungem acolo. Pe ce s-ar baza aceste speculaţii? Când avem chestii pe care n-avem cum să le observăm la dinozaurii sau la alte specii dispărut, căutăm speciile înrudite cu ele. Penis dinozaur rămăşiţe ale dinozaurilor sunt păsările. În afară de păsări, mai penis dinozaur înrudiţi cu crocodilii şi aligatorii, care chiar au genitale diferite.

Atunci ce putem învăţa de la păsările şi reptilele din prezent? Dinozaurii sunt o specie aparte de reptile. Şerpii şi şopârlele au penisuri, dar sunt foarte diferite de mădularele mamiferelor. Ţestoasele au penisuri.

Practic toţi verii îndepărtaţi ai dinozaurilor au penisuri. Mai au penisuri şi speciile cele mai vechi de păsări, struţii, emu, păsările alea mari care nu zboară. Dar majoritatea păsărilor nu au aşa ceva.

boli de erectie masculina

Nu au niciun organ care să le iasă din corp cu care să injecteze spermă în femele. Deci e posibil ca dinozaurii să nu fi avut penis? Dacă toţi verii îndepărtaţi ai dinozaurilor au şi unele dintre primele penis dinozaur de păsări care au degenerat din dinozauri au, atunci e probabil ca dinozaurii să fi avut şi ei penisuri.

Cum Făceau Dinozaurii Sex Acum De Milioane De Ani? | Ştiri | Libertatea | Libertatea

Ce fel de scule putem folosi ca referinţă? Penisurile de reptile variază în diverse moduri. Şerpii şi şopârlele au un penis cu două capete care penis dinozaur retras în corp. Când se excită, pompează sânge în el, şi îl lansează din corp. Crocodilii au un penis aflat în erecţie permanentă în interiorul corpului, pe care-l lansează la nevoie. Au un muşchi ejector care se declanşează incredibil de rapid şi poate să împingă penis dinozaur măgăoaia afară.

E posibil ca dinozaurii să fi avut aşa ceva.

TYRANNOSAURUS SEX!

S-ar putea, dar crocodilii şi aligatorii sunt singurele reptile care au aşa ceva. Dar recunosc c-ar fi extraordinar ca dinozaurii să fi avut așa ceva. Dacă te gândești la dimensiunea lor, atunci viteza cu care ar fi propulsat acele penisuri ar fi fost incredibilă. Dar majoritatea animalelor cu penis nu-l țin ascuns în corp, într-o erecție permanentă. Deci n-ar fi un penis standard de dinozaur?

Cum făceau dinozaurii sex acum 150 de milioane de ani?

Nu există o formă generică de penis. Majoritatea devin penis dinozaur după ce pompează fluid în penis, ca un balon cu apă. Toate păsările cu penis fac asta, deci ar fi ciudat ca dinozaurii să fi adoptat metoda cu ejectarea mădularului, apoi descendenții lor să schimbe macazul. Totuși, păsările cu penis au și ele un sistem asemănător de ejecție, în care pompează limfă într-o bucată de piele.

Unele rațe au penisuri foarte lungi în formă de tirbușon, care ies atât de rapid că ai nevoie de o cameră specializată ca să le vezi. Nu m-am specializat pe acest lucru, dar niște colegi de-ai mei au studiat fenomenul.

un penis mai mic are o erecție mai bună

Deci, și dacă ar avea penis, el nu ar atârna? Penisurile nu atârnă la animalele cu cloacă. Majoritatea animalelor, inclusiv ornitorincii și cangurii, care sunt mamifere, au o cloacă și penisurile lor flasce sunt ascunse în ea.

Când vor să-l folosească, el țâșnește din cloaca lor și încearcă să-l penis dinozaur în cloaca femelei. Păsările care nu au penis își aliniază cloacele și stropesc cu spermă din una în alta.

Se numește sărutul cloacei. E posibil ca dinozaurii să fi făcut penis dinozaur cloacei?

gimnastică pentru a spori erecția

Cloaca este situată într-un loc destul de inaccesibil, la baza cozii. La păsări e mai ușor să facă acest lucru, pentru că-și folosesc aripile ca să se alinieze. Deci faptul că sunt înrudiți cu păsările nu le dă erecție slabă la 25 mari la mădulare.

Există și alte diferențe între dinozauri și păsări în materie de sex? Un lucru interesant pe care l-am aflat despre dinozauri este data la care penis dinozaur pubertatea. Majoritatea păsărilor penis dinozaur până la dimensiunea maximă, așteaptă o vreme, apoi dezvoltă capacitatea de reproducere, dar toți dinozaurii pe care i-am descoperit ating pubertatea foarte devreme, cât sunt în creștere, conform oaselor medulare.

Cremă pentru mărirea penisului

Știi cum noi ajungem la pubertate imediat după ce se încheie primul val de creștere? La fel e și pentru dinozauri. Cool, deci aveau o adolescență la fel de dubioasă ca a noastră.

Da, ei se confruntau cu pubertatea în același timp cu transformarea corpului. Păsările sunt penis dinozaur dinozauri în viață, iar majoritatea celor care au penis au doar un con mic, ceva destul de banal ca aspect. Se umflă cu fluide ca la toate celelalte specii.

Nu știu dacă găsești o poză cu un penis de struț pe net. Să lăsăm deoparte penisurile tirbușon și sculele cu ejecție de la crocodili. Penis dinozaur fel de penisuri au animalele cu cloacă? Arată ca o limbă.

Membrii din conducerea a doua televiziuni cu program dedicat copiilor si-au cerut scuze dupa ce, in mod accidental, au difuzat clipuri de pe Playboy TV, o retea cu continut pornografic. Conform unui purtator de cuvant de la Time Warner Cable, de vina a fost o buclucasa defectiune tehnica. Socantul moment pentru copiii care au fost intrerupti de la desenele animate penis dinozaur a durat aproximativ doua ore, scrie Libertatea. O femeie din Singapore, agata barbati si ii droga pentru a procura bani de Botox!

Deci e o probabilitate destul de mare ca dinozaurii să fii avut așa ceva? Ca dimensiune sau ca formă? Cine știe. Dar, dacă mă întrebi dacă dinozaurii aveau penisul în cloacă, atunci da, probabil că așa funcționa reproducerea la dinozauri. Pe de altă parte, mulți ar fi putut să aibă țepi și alte proturberanțe pe penis, pe care le-ar fi folosit ca să penis dinozaur agațe de cloaca femelelor și să introducă sperma mai eficient.