PhotoStory 2019 în Piatra Neamț: F64 pune fotografia pe hartă!

Vrei să participi la întâlnirea fotografilor din Piatra Neamț? Completează acest formular: http://bit.ly/2m0Z2Z1

Gazda fotografilor din Piatra Neamț va fi fotograful Daniel Chindea alături de fotograful Ionuț Ștefănescu. Cu sprijinul Palatului Copiilor Piatra Neamț și Foto Club Neamţ.

În cele trei ore vom vorbi despre trecutul, prezentul și viitorul fotografiei. Discuția va fi prietenească și constructivă, fără accente didactice dar cu pasiune și învățăminte pentru fiecare dintre cei prezenți.

“Cea mai grea parte a fotografiei de nuntă nu cred că are legătură cu fotografia. Mai degrabă cu temerea de ceilalți. A fi om între oameni atunci când fotografiezi nunți reprezintă cea mai ușoară cale de a te bucura de ceea ce faci. Suntem fotografi, contabili, șoferi, secretare, designeri web, facem prelucrarea imaginilor, vindem și credem că ne pricepem și la marketing. Ce e mai greu? Pentru mine toate sunt grele, toate în afara fotografiei.”

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe #blogulF64: http://bit.ly/2lXhJgn 

De asemenea organizatorii v-au pregătit 2 premii ce pot fi câștigate prin tragere la sorți. Premiile constau într-un bilet la Weddingstories și un bilet la Imagine Timisoara Festival 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *