Spatii de culoare - de la digital la print cu Ciprian Babor

Spatii de culoare – de la digital la print cu Ciprian Babor

Caravana HubPhoto a ajuns la Iași și în cadrul acesteia, pe 19 aprilie de la 16:00 la 18:00, Ciprian Babor vorbește despre Spatii de culoare – de la digital la print la în Sala de Conferințe de la Hotel Eden, Iași.

Despre Ciprian Babor vă spunem că este un fotograf cu o experienta de 24 de ani în print industrial. Are 42 de ani și pasiunea sa a început încă din copilărie, când fotografia cu un Smena, pe film. Cu timpul, a experimentat mai multe genuri de fotografie, de la fotografia comercială și de eveniment, până la cea de portret. Dintre toate, a îndrăgit fotografia de peisaj. Odată cu apariția fotografiei digitale, poveștile în imagini au adunat pasionați ca și el într-un proiect unic în Neamț, fiind unul din membrii fondatori ai Foto Club Neamț.

Spatii de culoare – de la digital la print cu Ciprian Babor

În cadrul workshopului Spatii de culoare – de la digital la print, Ciprian Babor și-a propus să arate cât de important este un flux de lucru corect și cum poate influența acest flux rezultatul final. Tpate acestea vor fi posibile cu cu sprijinul BenQ și Epson, care prin echipamentele disponibile în Caravană vor ajuta la punerea în practică a celor învățate.

În cadrul acestui workshop, Ciprian va aborda următoarele subiecte de interes pentru fotografi și pasionați de fotografie și print:

  • cum putem obține un print cat mai aproape de imaginea pe care o vizualizam pe monitor;
  • cum să obținem aceleași culori în print, în mod repetat;
  • analiză diferențe dintre monitoarele profesionale și neprofesionale, calibrate sau necalibrate;
  • ce înseamna o imprimantă consumer și una profesională;
  • cât de mult diferă rezultatele noastre în functie de hartia pe care o folosim când printam;
  • care sunt greșelile de printare și cum le putem evita.

Ne vedem la eveniment, da? Pentru participare și rezervarea locului, vă invităm să completați formularul alăturat >> https://app.eventway.io/buy/656409762C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *